Kvalitet starter hos os med komfort og funktionalitet, men det handler i lige så høj grad om æstetik. Briller skal naturligvis fremme dit syn på verden, men de kan også fremme verdens syn på dig, hvis du vælger et stel, der fremhæver dine træk og din stil på bedste vis.
Kim, Tina og Malene har mange års erfaring i at hjælpe dig med at finde de briller, der passer perfekt til dit ansigt, din personlighed, stil og farver.

Hos Ørgreen København deltager vi løbende i kurser og efteruddannelse, der sikrer at vores høje faglige niveau holdes ved lige. Derudover deltager vi hvert år på de vigtigste eyewear messer i bl.a. Paris, Milano og München, hvor vi holder os opdaterede på de nyeste trends indenfor brillemode, samt udvælger briller og solbriller til butikken.

I tillæg til de komplette kollektioner af briller og solbriller fra danske Ørgreen, præsenterer vi dig således for et eksklusivt udvalg af modeller fra internationale mærker som Thom Browne, Céline, Barton Perreira og Goldsmith.

Langs kanten af loftet løber en lige linje af fluorescerende lys, der langsomt skifter farve. En underspillet feature, som refererer til farvespillet, der er karakteristisk for alle Ørgreens stel.

Møblementet er særligt designet til butikken; fra træhyldernes skarpe linjer til de smukt kurvede Fritz Hansen x Ørgreen svanestolene, der blev skabt som del af et designsamarbejde med Fritz Hansen.
De futuristisk reflekterende lamper i plexiglas afspejler Ørgreens solbrilleunivers, der har en forkærlighed for spejlende glas.

I tillæg til Ørgreens komplette kollektioner fører Ørgreen København udvalgte stel og solbriller fra Barton Perreira, Céline, Oakley, Thom Browne, Reiz, Goldsmith, Hoffmanhorn og Little Paul&Joe.

Vores fantastiske team

Kim Sørensen
Autoriseret Optometrist

Tina Gunnø
Autoriseret Optimetrist