Kompromisløs kvalitet

Ørgreen er et dansk brillemærke grundlagt i 1997 i København. Ørgreen designer high-end briller og solbriller i eksklusive materialer som titanium. Kollektionerne udvikles i Danmark og håndlaves i Japan af specialiserede fagmænd med mange års ekspertise inden for deres felt.

Hver brille gennemgår mere end 100 produktionstrin, og det tager op til ti måneder at fremstille en brille for at leve op til mærkets høje krav til kvalitet og finish.

Ørgreens farveunivers udvikles drop-by-drop af mærkets in-house farvedesigner, og indfarvningen udføres på nogle af verdens ledende farvelaboratorier i Japan.

Ørgreens støt voksende farvearkiv indeholder i dag mere end 400 forskellige nuancer. Kollektionernes mangfoldige farvesammensætninger skaber en varietet af individuelle udtryksmuligheder, der tillader hver enkelt at finde stel, som matcher både stil, hudtone og personlig karakter.

Hos Ørgreen er dansk design i centrum. Æstetikken er funderet i tidløs minimalisme og legende nytænkning med en affektion for underspillede detaljer og unikke farvespil. Og altid med kompromisløs kvalitet og komfort i højsæde.

Ørgreen forhandles hos kvalitetsbevidste optikere i mere end 50 lande verden over.

Kontakt os på 33 124 124 eller kom forbi butikken i Store Regnegade 1. 1110 Kbh.K. mail: info@o-kbh.dk